Lovisa - This is my life!

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Lovisa - 21 september 2009 11:00

I lördags var det dags för mammas födelsedags present. Vi skulle gå på musikalen Hairspray! Jag skulle möta upp mamma, Anna och annas mamma Christina vid centralen klockan 10. Men först glömde jag min ring.. och den kan man ju inte vara utan. Sen väl på tunnelbanan insåg jag att jag glömt biljetterna också, så det var bara att vända. Så efter mycket om och men, och en astma attack senare av allt springade möttes vi vid plattan. Vi började med en tacksam fika. Kardemummabulle och cola för mig.. mums.. välbehövd paus=). Sen blev det shopping för oss. Eller iallafall för mamma. 2 par brallor och en klänning från mango till henne. Jag och Anna letade klänningar på 3st Zara men inga passade. Lunchen blev på Thank God it's Friday. Mamma och Christina åt fajitas, Anna kyckling och räkor och jag entrecôte.. smarrigt.. sen rörde vi oss mot china teatern. Musikalen var kanon. Rolig och väldigt bra! Vi skrattade mycket=) Henke var snäll och kom och hämtade oss.


Tur var det för jag skulle iväg direkt igen. På insparkssittning. vi skulle bli ekonomer (äntligen slut på nollningen som micronomer)! Så snabbt hem för smi kning och ombyte, och så iväg igen. Kvällen var trevlig. Jag vann en tävling om bästa raggningsrepliken. (Den funkar för jag har ju Henke nu) =)2 drinkbiljetter var priset..;).. Henke kom även och hämtade mig.. Har jag sagt att han är helt underbar=)


Söndagen ägnades åt degning i soffan, men vi kom även iväg och tvättade bilen.. På kvällen blev det Bio.. Inglorious Basterds.. Bra!! men lite äckliga scener här och där..


Idag är det ny kurs.. Redovisning, den ska tydligen va skitsvår, men men det ska nog gå bra.. Dusch nu!

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards