Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010
Canneloni med tomatsås till ca4 personer (räkna med 3-4 rullar per person)
Du behöver
16 Färska lasagneplattor
en burk Ricottaost
2 dl cremefraishe
Parmesan ost att riva
Till tomatsåsen:
ca 4 dl krossade/passerade tomater
olivolja
vitlök
font/buljong
1 dl mjölk
salt, peppar, vitlök
Koka lasagneplattorna (ca 3 min, det står på förpackningen)
Blanda ricotta och cremefraise och lägg på en "sträng på ena sidan av plattan.
Rulla ihop och lägg i ugnsfast form.
Koka ihop tomatsåsen och häll sedan den över de färdiga rullarna.
Riv lite parmesan över allt och in i ugnen i ca 30 min =)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 |
12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
|||
|