Lovisa - This is my life!

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Lovisa - 24 april 2011 19:41

.. efter en lång dag i solen.. Men oj, vad skönt det var att bara lägga sig i en solstol och inte tänka på något annat än min bok.


Henke åkte och lekte på golfbanan när han lämnat mig, och sen kom även han.


Nu blir det film hemma i soffan :)

Av Lovisa - 24 april 2011 12:00

Igår var det påsklunch hos mormor och sen Fyrisov med Anna och Henke, skit kul, men aaaah jobbigt.. Simmade 1200m, men det som tog knäcken värst var nog hinderbanan de hade byggt upp.. Gaaah vad jobbig den var.. Haha


Prommis hem för att leta efter en öppen affär, Hemköp blev det och köp av pizza ingredienser. Skinka, champinjoner, chevré, ost, tomat.. Mums, jag var så sjukt hungrig.. Kollade på en film, Mäster Detektiven Basil Mus :) Sen stupade vi i säng för alla var helt slut efter badet.. Hehe, hur okrade man bada på Fyrishov i typ 6 timmar när man var liten ;)

Av Lovisa - 24 april 2011 11:00

Fredagen bestod av jobb på McDonald's och det var askul:) Så himla länge sen, but I still got it :) Fick lite kommentarer av medarbetare att det är så kul när jag är där, för då behöver de inte oroa sig, de vet att det kommer bli en bra dag, sånt värmer :)

 

Hem för en dusch och laga tacos, sen kom Annis förbi och kollade på film, Baksmällan, och thé och godis :)

Av Lovisa - 24 april 2011 10:19

Såå skönt med sol istället för vinter, den här vintern har varit alldelles för lång, men nu är den ÄNTLIGEN borta!


Och det passade ju riktigt bra med långledigt.

I Torsdags stod Stockholm på schemat för att färga om håret (som blev bättre än sist) sen lunch i kungsträdgården på Friday's med Lena, mmm, smarrig Ceasarsallad åt jag och Lena åt ngn pasta.. Satt där i solen en bra stund och njöt innan vi uträttade lite shopping. En kofta till mig och ett par skor till Lena. Sen skulle vi gå upp till Lilly och hämta klänningen... Men NEJ den var fortfarande fläckig, och hon som jobbade var sjukt snorkig och tyckte att jag skulle tvätta bort dem själv! Aldrig på en NY klänning att jag börjar tvätta den.. Helt sjukt ju... Så hem utan den :( Ingen bra känsla i magen nu, panik passar ganska bra.. Tänk om de inte går bort.. Hua för att börja leta ny nu..


Kvällen bjöd alla fall på middag på Plock med Anna, sååååå goda pommes gaaah skulle kunnat äta hur många som helst.. Sen kom Henke och joinade oss för ett glas vin. MYS.


Kommer mera uppdateringar om helgen under dagen

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards