Lovisa - This is my life!

Alla inlägg under juni 2010

Av Lovisa - 12 juni 2010 16:01

Solat, badat, shoppat och prommenerat.. Tyvärr regn 2,5 dag.. Återkommer med mer info när jag kommer hem, för jag är i Uppsala nu..

Av Lovisa - 6 juni 2010 12:21

Rasistisk rubrik? Det tycker INTE jag. Visste ni att i vissa skolar får man inte längre sjunga nationalsången på skolavslutningarna för den anses vara för rasistisk?!? Vi bor ju i Sverige.. så det ska väl inte vara något konstigt!


Vi kunde väl inte önskat oss ett finare väder på nationaldagen och om 1 h ska jag och mamma sätta oss i bilen och åka mot Arlanda och barcelona =) ÄNTLIGEN!


Men jag kommer sakna min drömprins, han är på jobbet nu, men vi hade mysmorgon innan han åkte i morse.. Massa pussar och kramar.


Har suttit ute i solen och pratat med farmor och farfar en stund, medans mamma och pappa var och köpte ny soffa. Deras "gamla" (3, 5 år från IKEA) hade tappat formen och IKEA har tydligen 10(!) års garanti, så dom fick ALLA pengar tillbaka. Det 'r bra service tycker jag. Det blev en snygg 3 sits i beiget, lite grövre tyg. Och det är en 2sits beställd, och sen ska det eventuellt bli en fotölj också!

Av Lovisa - 5 juni 2010 17:02

15.30 går planet.. Jag LÄNGTAR! Sol på mina ben tack =) och på resten av kroppen också för den delen.. Har med mig massa böcker, men lämnar Marknadsföringsboken hemma, OUPS! Jag får ta tag i det där när vi kommer hem. ORDENTLIGT. Då börjar jag jobba nästan direkt också. Det ska bli rätt kul faktiskt :). Har hämtat ut min mobil från lagnigen idag också, och jag har inte testat den än, för den är på laddning, men jag HOPPAS verkligen att den funkar nu.. Orkar inte använda massa skrotmobiler längre.. Om den inte funkar nu så får dom fasiken fixa ett återköp så kanske jag kan ha en likadan som Henke, HTC desire.. =)


Nu ska vi käka grillat med min mamma och pappa :)

Av Lovisa - 4 juni 2010 07:18

och nu åker jag till jobbet.. Ska på studentmottagning i eftermiddag..

Av Lovisa - 3 juni 2010 16:28

Efter seminariet blev det lunch på macho texmex.. smarrigt :) Sen blev det lite shopping. Har spanat på ett pr shorts fårn HM ett tag och nu var det halva priset.. Köpte även underkläder.. välbehövligt.. =) Nu ska vi ut till åkersberga för att köra ut båten till landet... i solen och allt :)

Av Lovisa - 3 juni 2010 09:05

Så fall har jag det om 5 timmar:) Har bara ett 3timmars seminarium kvar att sitta igenom, med disskussion om våra uppsatser.. Hoppas på ett bra betyg :) Så efter 14 idag har jag en och en halv veckas sommarlov innan jag börjar jobba, fick se junischemat igår och jag hade inte en enda stängning! Underbart, TACK ADDE!


Nu blir det dusch och sen på med klänning, har fått krav på det av Mou-Mou och Cou-Cou (Madde och Carro) Haha, hoppas jag har någon som jag kan ha ;)

Av Lovisa - 2 juni 2010 23:02

Jag gick upp redan klockan 8 imorse, för att opponera på den sista uppsatsen.. Sen var det frulle och vid 10 åkte jag hemifrån mot jobbet.. Jobbade 11-17.30 idag. Gjorde massa småpyssel som räkna rikskuponger, räkna barnfondsbössorna, schemalägga de nyas utbildningar m.m =) Jag gillar sånt där administrativt arbete.. Kanske är en bra utbildning jag valt då.


Sen åkte jag och Henke till Annis som fyller 24 idag :) GRATTIS! Nu är vi inte lika gamla längre ;) Kom hem vid 10 och nu har vi myst en stund och nu blir det godnatt!

Av Lovisa - 1 juni 2010 22:28

Ska försöka få upp en bild imorgon.. Henke skulle fota när han kom hem, men då var det middag, och Älsklingen hade hämtat ut sin nya telefon, en HTC Desire.. =) Sen blev det en prommis hem till svärföräldrarna för lite prat och hämtning av bilnyckel.. Ska jobba lite imorrn, hjälpa Adde med lite administrativa grejer.. det passar mig perfekt.. Nu ska jag bara göra en till opponering innan och ska nanna :)

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards