Lovisa - This is my life!

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Lovisa - 4 januari 2012 21:27

Nu har vi blivit uppdaterade på väskorna. En väska befinner sig fortfarande i Miami och en väska vet ingen var den är...spännande. Vi har båda packat i båda väskorna så antingen kommer alla kläder eller så kommer extra skorna och alla toalettartiklar inkl all Henriks medicin (han ska ändå ta 14 tabletter om dagen!!) och ja jag har sagt till honom at det var väl klantigt att inte lägga det i handbagaget eftersom det är så viktigt att han tar den, men dör inte utan tack och lov ;)


Nu ska vi på jakt efter lite underkläder och en skjorta till Henrik så vi har möjlighet att äta på alla restauranger då vissa har en viss klädkod.


Imrogon hoppas vi kunna lägga upp lite bilder på hotellet stranden etc.


PS. Såg att det var riktigt skitväder hemma...här är det fantastiskt skönt. Det kan vi glädja oss lite extra över ;) DS:


Maila mig eller Henrik om ni undrar något eller kommentera något av inläggen helt enkelt.

Av Lovisa - 4 januari 2012 21:23

Vilken frukostbuffé!!! Rummet som buffén stod i var till golvyta större än en mindre gymnastiksal och där fanns allt man kan tänka sig. I mitten stod personal och lagade crepes, amerikanska pannkakor, vofflor, omelett. Runt med väggarna fanns hur mycket som helst att välja på, varmt som kallt. En buffé med färskpressade juicer en avdelning för att göra egna varma sandwich och tom med ett litet bord med fruktdrickor vodka och alla tillbehör för att blanda till en Bloody Mary.Efter frukosten gick vi för att få hjälp och ringa ett nummer för att bekräfta till flygplatsen vilket rum väskorna skulle till. Sedan gick vi och köpte en T-shirt till mig, Henrik, då jag reste i en tunn långarmad tröja.Havet och sedan polen, då alla stolar på stranden var upptagna, blev våra nästa mål och där låg vi till efter lunch för att sedan ta det lugnt på rummet eftersom jag, fortfarande Henrik, bränner mig så lätt! ;) Nu ligger vi sängen och lyssnar på spöregnet!!! utanför. Vi har blivit förvarnade om att det nästan varje dag på eftermiddagen/kvällen kan komma en kraftig skur som sedan återigen övergår till strålande solsken så vi nöjda . Det finns tom ett paraply på rummet…Ikväll ska vi prova en av dom fyra a’la Carte restaurangerna som finns på hotellet och sedan ska vi boka lite utflykter så vi får se landet också och inte bara hotellområdet även om det är otroligt fint. Man märker varför det är ett 5 stjärnigt hotell.

Av Lovisa - 4 januari 2012 21:21

3e januari 03.15 pep klockan efter ca 3timmars sömn. Vi var sååå pigga och fräscha! Men tempo, tempo, tempo.. Klockan 04.00 satt vi i bilen. Allt gick smidigt, incheckning, frukost innanför säkerhetskontrollen och sen till gaten, och på planet. Där tog smidigheten slut. Förgott! Vi fick inte starta, för det var storm i London, så det var inte säkert att vi skulle kunna landa.. Vi hade två timmars mellanlandning på Heathrow och började bli liiite stressade eftersom vi skulle byta terminal. Men vi kom iväg och klumpen i magen släppte, lite.Vi närmar oss London och allt är frid och fröjd, men då får vi veta att vi inte har någon landningstid, så vi får cirkulera ca 8(!) varv runt London innan vi fick landa. När vi landar hade vi ca 35 minuter till nästa plan till Miami skulle gå. Och gaten skulle stänga 15 minuter innan avgång. Och det var LÅNGT! Inklusive en bussresa på 10minuter! Herregud vad vi sprang, för om vi skulle missa det planet så skulle vi ju missa nästa Connection i Miami också, och då skulle vi behöva sova kvar i Miami.. Och det var vi INTE så sugna på! Med andan i halsen kom vi till gaten som självklart låg längst ut på piren men vi hann! Vi var sist på planet som stängde dörren bakom oss.Till Miami kom vi i tid och landade i tid men det räckte inte. I den gate där vi skulle parkera stod ett trasigt plan och det fanns ingen plats för vårt stora plan. Efter 30 min fick vi en lucka och kunde parkera planet. Då var det dags att springa igen till tullen för att lämna fingeravtryck foto etc för att sedan hämta ut vårt bagage. Man måste tydligen hämta ut det i USA och checka in igen när man mellanlandar där. Dock viste vi ju inte ens om vårt bagage hann med. Vi satte en tidsgräns på hur länge vi skulle vänta sedan sprang vi iväg utan väskor för att checka in oss själv till sista flyget (vi hade nämligen checkat in väskorna hela vägen så det stod på dem vart dom skulle så det skulle nog lösa sig tänkte vi). Med andan i halsen och sist på planet igen kom vi iväg med och kunde andas ut.Väl på plats i ett varmt Punta Cana märkte vi att våra väskor inte kommit fram men när vi anmälde dem saknade fick vi redan på att de nu kommit över atlanten och befann sig i Miami. Vi anmälde vilket hotell vi skulle bo på och väskorna skulle med största sannolikhet komma under nästa dag. Vi hade med oss ett par underkläder extra och badkläder i handbagaget ut i fall att…det visade sig vara ett bra drag. Det blev till att handla solkräm och lite toalettartiklar så skulle dag ett i det härliga vädret bli utan bekymmer.Väl på hotellet fick vi veta att vi blivit uppgraderade till ett Privelige rum med nära till hav och pol (det är ett väldigt stort område detta hotell har!) och med stort runt badkar på rummet som vi provade direkt.

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards