Lovisa - This is my life!

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Lovisa - 26 september 2012 15:55

Ikväll är det dags för profylaxkurs del 2, sen är vi färdig utbildade inför förlossning och bebis. Om man nu kan bli det ;)


Innan ska vi dock till barnmorskan, och det skulle ju kunna vara sista gången, hoppas! Annars blir det ett besök till om 2v om bebis inte har kommit ut.


Sista dagen på jobbet imorgon, känns lite sorgligt, men också skönt. Höll på att svimma när jag gick upp för trapporna idag. Min kropp vill inte längre!!

Av Lovisa - 26 september 2012 07:15

Hittade inget på Lindex igår, när jag kom 40min efter öppning så var det väldigt urplockat :( Mest konstiga saker kvar. Men det blev lunch med pappa alla fall. På Panini, bakas potatis som vanligt. Henke kom hem tidigt så då fikade vi Linnébulle som jag köpt och mös i soffan till film. Skrev förlossningsbrev tillsammans och det var jättesvårt, men vet ju inte riktigt vad man vill, eftersom jag inte vet vad jag har att vänta mig. Men vi skrev alla fall en JA TACK och en NEJ TACK lista. Det känns som om man kommer ganska långt med det. Sen kan man ju såklart ändra sig efter tidens gång, men då har man alla fall något att utgå ifrån.


Sov skruttigt inatt också, antar att jag kommer göra det fram till förlossningen, men det är tungt att gå upp och jobba när man varit vaken med sammandragningar halva natten. Henke stackarn vaknar ju också!


2 jobbdagar kvar nu, idag och imorrn och sen jag jag ju vila mig i form och kolhydratladda. Packade förlossningsväska igår också, och kan redan nu säga att vi har med oss alldelles för mycket, men samma där, vet inte vad jag kommer vilja ha eller behöva ju!


Ser inte direkt fram emot att gå ut i dagens spöregn, men har inte så mycket val. Blir alla fall jumpadojer på fötterna för de är som ankfötter idag, haha.


Mot bilen!

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards