Lovisa - This is my life!

Alla inlägg under september 2012

Av Lovisa - 28 september 2012 09:26

Ska börja min dag med att alldelles strax åka till arbetsförmedlingen. Blev ju varslad i början på sommaren och min sista arbetsdag var igår, så idag är det inskrivning som gäller. Hoppas det går smidigt. Är ju inte direkt superhaj på sånt här. Skulle också vilja boka ett möte med försäkringskassan om föräldrapenning för herregud vilken djungel det är.. Hur man får och inte får göra, och vilka dagar man ska ta först och hur många dagar man borde ta, ska man spara si och så många om man vill vara hemma si eller så länge.. Jaja, man lär ju förstå förr eller senare.


Sen ska jag träffa Anna på Gränby för lite lunch och jag har lite ärenden att göra. Köpa sista grejerna till bebis. Typ lite blöjor, tvättservetter m.m Ska kika efter amnings BH också. Jag och mamma kollade ju på stan, men fyy farao vad mycket fult det fanns.. såg typ ut som virkade gardiner, NEJ TACK!


Börjar också bli väldigt sugen på att köpa VANLIGA kläder. Ett par schyssta jeans till exempel och en kavaj och några toppar. Men det får nog vänta ett tag tills magen är borta. Inte så smart att köpa det när magen är som störst... 16 dagar kvar idag!

Av Lovisa - 27 september 2012 22:48

Sista dagen på GAME idag. Lite sorgligt :( Men ska bli skönt att få ta det lugnt nu fram tills bebis kommer.  Nu känns det verkligen nära. 2 veckor och 3 dagar kvar till 14e oktober. Inte långt alls.


Åkte hem och mös med Henke i soffan efter jobbet. Han hade jobbat natt och vaknade vid 16 när jag kom hem, och vid 20 så åkte han igen för mera nattjobb. Tur att det inte alltid är så här. Trevligt att ses mer än 4timmar, framför allt är det trevligt att gå och lägga sig tillsammans.


Har sedan Henke åka bara legat i soffan och njutit, kollat TV, wordfeudat och ätit choklad och druckit päroncider. Och så klart tända ljus. Jag är en riktig sucker för tända ljus. Mysbelysning ska det vara!

Av Lovisa - 26 september 2012 15:55

Ikväll är det dags för profylaxkurs del 2, sen är vi färdig utbildade inför förlossning och bebis. Om man nu kan bli det ;)


Innan ska vi dock till barnmorskan, och det skulle ju kunna vara sista gången, hoppas! Annars blir det ett besök till om 2v om bebis inte har kommit ut.


Sista dagen på jobbet imorgon, känns lite sorgligt, men också skönt. Höll på att svimma när jag gick upp för trapporna idag. Min kropp vill inte längre!!

Av Lovisa - 26 september 2012 07:15

Hittade inget på Lindex igår, när jag kom 40min efter öppning så var det väldigt urplockat :( Mest konstiga saker kvar. Men det blev lunch med pappa alla fall. På Panini, bakas potatis som vanligt. Henke kom hem tidigt så då fikade vi Linnébulle som jag köpt och mös i soffan till film. Skrev förlossningsbrev tillsammans och det var jättesvårt, men vet ju inte riktigt vad man vill, eftersom jag inte vet vad jag har att vänta mig. Men vi skrev alla fall en JA TACK och en NEJ TACK lista. Det känns som om man kommer ganska långt med det. Sen kan man ju såklart ändra sig efter tidens gång, men då har man alla fall något att utgå ifrån.


Sov skruttigt inatt också, antar att jag kommer göra det fram till förlossningen, men det är tungt att gå upp och jobba när man varit vaken med sammandragningar halva natten. Henke stackarn vaknar ju också!


2 jobbdagar kvar nu, idag och imorrn och sen jag jag ju vila mig i form och kolhydratladda. Packade förlossningsväska igår också, och kan redan nu säga att vi har med oss alldelles för mycket, men samma där, vet inte vad jag kommer vilja ha eller behöva ju!


Ser inte direkt fram emot att gå ut i dagens spöregn, men har inte så mycket val. Blir alla fall jumpadojer på fötterna för de är som ankfötter idag, haha.


Mot bilen!

Av Lovisa - 25 september 2012 12:50

19 dagar -  det är ju INGENTING! Sista profylaxkursen imorgon, sen är vi redo. Eller så redo vi kan bli! Antar att man inte alls kan veta vad man har att vänta sig. Har ju några grejer jag skulle vilja hinna innan bebben kommer. Datum som är planerade, men det får bli som det blir. Till exempel så kommer Sara och Vic hit på lördag, men före lördag borde han väl inte komma. Nästa helg är värre. Lördag är det först 4års kalas och sen middag i Vreta med Henkes föräldrar också. Och söndag är det först musikal, Jesus Christ Superstar, och sen 18års middag. Lite svårt att ta med en mini på musikal kanske. Den har ju ingen biljett :/

Av Lovisa - 25 september 2012 10:00

 


Såg denna klassiker igår, den fick mig att längta tillbaka till New York, så himla läcker stad!

Bra film också för den delen, reeeeal loooove story!

Av Lovisa - 25 september 2012 08:17

Hemma idag. Riktigt skönt för jag sov dåligt igår natt, men betydligt bättre i natt. Vaknade med sammandragningar vid 04, men de släppte efter ett tag. Är bebis kanske påväg snart? Henke skulle på sin lungröntgen nu så har vi alla fall det avklarat och ingen som drar hem lunginflammation på bebis. Kan tänka mig att det inte är så bra.


Ska ägna dagen åt att se till att packa en förlossningsväska som vi skulle gjort igår, men Henke fick jobba en sväng på kvällen också. Så blir det lunch med pappa och förhoppningscis sälja en jacka. Tänkte kika in på Lindex och kolla deras Missoni-kollektion. Älskar mönstret, men tycker att plaggen var lite konstiga.. skulle vilja ha mössan, men den verkar bara finnas i barnstorlek.. kanske går att trycka på på mitt lilla huvud.


Skulle kunna tänka mig denna också, eller hela setet så klart. Lite färgglatt och fräscht :) 


 

Och så skulle jag vilja ha en halsduk och en kofta, haha hela jag kommer vara rendig, men jag får väl kolla vad som finns, lär ju vara lite kaosartat tror jag...


Nu ska det bli fil och flingor till frulle och sen en varmdusch på mig och magen och lite vetekudde på det så kanske bebben blir glad därinne :)



Av Lovisa - 24 september 2012 17:23

Det mesta inför bebis är klart, men det finns ju så himla mycket fint och gulligt, så jag skulle kunna shoppa ihjäl mig tror jag!! Hittade denna filt från H&M Home. Tycker den är helt fantastisk och verkar ju vara lite stoppad så bebis kan mysa på golvet med den.

 

 







Sen var jag och mamma på stan häromdagen och såg denna. Stickad pandaoverall! Är den inte underbart söt?   

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards