Lovisa - This is my life!

Alla inlägg under september 2012

Av Lovisa - 23 september 2012 13:57


Bullarna är klara! Väntar nu på att Anna ska komma och provsmaka efter jobb. Sen ska jag börja laga köttgrya till middag och matlådor. Frysen har lite plats kvar, så jag klämmer in dem där!  

Av Lovisa - 23 september 2012 11:03

Skickade precis den här bilden till Henke nyss:  

"Bullbak på G"


Henke är liiite tokig i kardemummabullar, eller egentligen så är han lite tokig i allt med kardemumma. Men idag fick det bli bullar. Ska bli kanelbullar och vaniljbullar också. Det är ju perfekt att ha i frysen för jag antar att vi kommer att ha en del fikagäster under de närmaste veckorna. Idag är det 3 veckor kvar till BF 14 oktober, så det är MAX 5 veckor kvar tills vi har vår lilla plutt här. Kan knappt tänka på annat!!



För nån vecka sen hittade jag den här sötnosen:

Vi har inte haft någon termomenter sen vi flyttade in för snart 2 år sen, och det är lite klurigt att klä på sig ibland om man inte har en aning och det är +5 eller -15 på vintern. Men då har man ju bara sig själv att skylla och frysa.. Men nu när man ska klä på pluttis så kan det ju vara bra att veta om man ska ha 1 eller 4 overaller typ :)


Sitter nu och kollar på Glee och väntar på att bulldegen ska jäsa. Ska försöka att inte äta upp hela degen :) 

Av Lovisa - 22 september 2012 09:43



Såg denna filmen igår:

 

Rätt kul, men inte världens bästa handling kanske :)

Sällskapet var dock trevligt. Blev middag på texmex-restaurang innan med Anna och Filip, smarrigt. ingen av oss hade varit där innan, men det var riktigt bra. Mysig miljö och trevlig personal.


Efter bion var det bums hem i säng, för jag var helt slut. Gick hem i spöregn i mockaskor- inte världens smartaste idé, men det regnade ju inte när vi gick hemifrån..


Nu har jag precis kommit ur duschen och ska klä på mig och åka en sväng till vreta. Sväner förbi expert på vägen och kollar om det är kö utanför. Vi tänkte passa på och köpa babyvakt till plutten, om det skulle finnas billigt. Men det verkar ju som om det var rätt tomt i butikerna redan igår..



Av Lovisa - 20 september 2012 12:33

Sitter och kollar på Glee och drömmer att jag är med. Rimlig dröm va? Jag skulle kunna vara Pucks nya flickvän ;) Riktig kanon serie, nu vill jag att hela säsong 4 ska finnas på DVD så jag kan sträck-kolla! Ska introducera Glee för bebben också, den verkar ju alla fall gilla musik, diggar med i rätt takt :)


Hemma från jobb idag, ska vila upp mig och min ömma kropp. Igår på profylaxkusen (som förövrigt var bra) kunde jag knappt sitta på stolen, för min svanskota kändes som om den skulle gå av!! Bytte stol efter halva tiden och då kändes det mycket bättre, mjukare och lite gungig. Så ryggläge i soffan är det som gäller idag. Mamma skulle komma förbi och sällskapa lite senare. 

Av Lovisa - 19 september 2012 15:59

Min kropp vill inte mer, den vill inte gå, inte stå och inte sitta.. Ligga kan gå bra, men inte på rygg och absolut inte på mage. Of course.


Nu har jag 4 jobbdagar kvar. Fredag och 3 dagar nästa vecka. Jag kommer sakna det, men det ska bli skönt också. Längtar efter vår lilla plutt som jag ska ägna de nästkommande 18 åren (eller förmodligen mer) att ta hand om. 


Ikväll blir det profylaxkurs, ska bli spännande, har inte så stor koll på vad det är, men lär ju få det ikväll. Är vår MVC som anordnar det, och allt annat vi gått på där har varit bra, så jag håller tummarna. Efteråt tänkte jag och henke gå ut och käka. Gäller att passa på medan vi bara är 2 stycken :)



Av Lovisa - 18 september 2012 18:54

Finns det något bättre än tända ljus på hösten?

Nu är maten snart klar, och Henke är snart hemma.

Av Lovisa - 18 september 2012 17:16


Av Lovisa - 18 september 2012 17:13

Idag blir det lax i ugn. Ätit detta hos mamna&pappa några gånger, men testar nu själv!


Enkelt:


Laxfilé
Creme fraîche tomat-basilika
Fetaost
Matlagningsgrädde
Chili, cayenne och salt.


In i ugnen ca 20 min.
Serveras idag med pressad potatis.


Jag är ingen fiskmänniska, men detta är smarrigt!!


Innan ugnen:

Presentation

Omröstning

Har du testat någon Bärsele?
 Nej, men jag vill
 Ja, Babybjörns
 Ja, någon annan
 Nej och vill inte

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Me

                     

   

 

       

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards